Svěrák, Brukner a Čepelka diskutovali o začínající 57. sezoně Divadla Járy Cimrmana

Legendární Divadlo Járy Cimrmana zahajuje 57. sezonu. Již v sobotu se herci v čele s principálem Zdeňkem Svěrákem sešli v domovském divadle na Žižkově. V rámci prvního zájezdu pak v neděli večer uvedou v pardubickém divadle hru Hospoda Na mýtince. Představení předchází beseda Radiožurnálu se Zdeňkem Svěrákem, Miloněm Čepelkou a Petrem Bruknerem, kterou od 17.00 vysíláme živě.

Pardubice (Aktualizováno: 18:01 3. 9. 2023) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

„Těším se, že se zase uvidím s kamarády. Jelikož jsem teď ale dlouho nehrál, mám z toho trošku vítr, avšak oprašovat to budou asi všichni,“ míní herec Petr Brukner.

I v nadcházející sezoně bude divadlo uvádět všech patnáct her. Obsazení některých z nich však postupně omlazuje, v říjnu začne například v inscenaci Afrika hrát Vojtěch Kotek.

Nedělnímu prvnímu představení předchází od 17.00 beseda z pardubického divadla. Hosty Radiožurnálu jsou Zdeněk Svěrák, Miloň Čepelka a Petr Brukner.

Tomáš Maleček, Vladimír Kroc Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme