Jablonec stále v čele, souboj Bohemians bez gólů

Fotbalisté Jablonce zvítězili v 10. kole Gambrinus ligy nad Mladou Boleslaví 1:0 a vrátili se na první místo tabulky. V utkáních Českých Budějovic s Kladnem a Bohemians Praha s Bohemians 1905 gól nepadl.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalová Gambrinus liga

Fotbalová Gambrinus liga | Foto: F. Tichý

Dynamo České Budějovice - SK Kladno 0:0

Z průměrné první půle vybočovala pouze první minuta, kdy měl šanci Obdrášek, ale trefil hostujícího brankáře Pavlíka. Také úvod druhé půle zvládli lépe domácí, další střelu Ondráška ale Pavlík vyrazil. Kladno zahrozili jedinkrát, po hodině hry běželi hosté v přečíslení 3 na 1, pokus Klinky ale domácí gólman Kučera zneškodnil. Rozhodnout mohl v poslední minutě nastavení Meszároš, ale ani on Pavlíka nepřekonal.

Rozhodčí: Damková - Drastik, Szarowski. ŽK: Žižka - Holub. Diváci: 2812.

Přehrát

00:00 / 00:00

10. kolo Gambrinus ligy pohledem reportérů

FK Baumit Jablonec - FK Mladá Boleslav 1:0 (1:0)

Po úvodních minutách se do první vážné šance dostali domácí, přímý kop Čížka zastavilo v 28. minutě břevno. Jediný přesný zásah si připsal v 39. minutě Haurdič, který do sítě usměrnil centr Lafaty. Pohledný zápas pokračoval i po přestávce, vyrovnání Kuliče znemožnil brankář Špit. Poslední minuty fotbalu nahoru dolů branku kvůli nepřesnostem nepřinesly.

Branka: 39. Haurdič. Rozhodčí: Kocourek - Hosjík, Kovařík. ŽK: Jablonský, Vukovič - Kúdela, Procházka, Kulič, Rolko, Opiela. Diváci: 4563.


Bohemians Praha - Bohemians 1905 0:0

Duel dvou Bohemians vyhráli v ochozech příznivci vršovického týmu, na trávníku skončila taktická bitva remízou. V síti neskončily ani pokusy hostujícího Štohanzla s Ibragimovem, ani dvě střely střížkovského Lenceviče.

Rozhodčí: Příhoda - Wilczek, Lhoták. ŽK: Turtenwald, Horáček, Fenyk, Lencevič - Hrdlička. Diváci: 4414.

Tomáš Kohout, Jaroslav Plašil, Kamil Jáša, Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme