‚Nechala jsem tam všechno.‘ Bouzková i přes zranění vzdorovala Džábirové, ale prohrála ve třech setech

Další českou hráčku v New Yorku vyřadila Uns Džábirová. Po Lindě Noskové, které mimochodem Tunisanka věštila skvělou budoucnost, udolala ve třech setech v souboji o postup do osmifinále Marii Bouzkovou.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Marie Bouzková

Marie Bouzková | Foto: Robert Deutsch-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Když se po velké bitvě Uns Džábirová a Marie Bouzková pozdravily u sítě, bylo jim jasné, že ani jedna nehrála ideální zápas. 

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si Marii Bouzkovou po zápasu 3. kola US Open

„Byla to taková definice tenisového boje. Obě jsme tam nechaly všechno. Možná i něco, co jsme neměly, protože jsme na tom ani jedna nebyla zdravotně stoprocentně. O tom ale tenis je,“ prozradila Bouzková pro Radiožurnál Sport po utkání.

Marie Bouzková měla svalové potíže nedávno v Cincinnati, tehdy kvůli tomu předčasně odstoupila ze zápasu s Karolínou Muchovou. A také tentokrát měla v hlavě, že utkání skrečuje.

„Začala jsem to cítit na začátku druhého setu. Než zabraly prášky na bolest, tak jsem si říkala, že takhle to asi nepůjde. Fyzioterapeut mi potom ovázal celou nohu i záda, takže to nějak drželo. Chtěla jsem tomu dát všechno do konce druhého setu, ale díky práškům jsem dala i třetí set.“

„V Cincinnati jsem si natrhla přitahovač na noze. Teď půjdu na prohlídku a snad to bude jenom natažené,“ vyprávěla česká tenistka, která i přes zdravotní potíže nebyla daleko od výhry. V tiebreaku druhé sady jí chyběly dva míče.

„Jsem ráda za tenis, který jsem tady mohla hrát. Prohra mě mrzí, ale jsem na sebe pyšná, že jsem to takhle odehrála. Musím se teď uzdravit a budovat na tomhle základu svojí hru dál,“ řekla Marie Bouzková, pro kterou grandslamové US Open končí ve třetím kole.

Jaroslav Plašil, lis Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme