Durant zůstává v Brooklynu. Vedení Nets potvrdilo, že navzdory sporům svoji největší hvězdu udrží

Hvězdný basketbalista Kevin Durant zůstane v Brooklynu, i když podle amerických médií chtěl odejít kvůli nespokojenosti se sportovním směřováním klubu. Dvojnásobný vítěz NBA, mistr světa a trojnásobný olympijský šampion se na pokračování v týmu, v němž působí od roku 2019, dohodl na schůzce s hlavním trenérem Stevem Nashem, generálním manažerem Seanem Marksem a majiteli týmu. Nets to oznámili v tiskové zprávě.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Basketbalista Kevin Durant v dresu Brooklynu

Basketbalista Kevin Durant v dresu Brooklynu | Zdroj: Reuters

Durant na konci června požádal o výměnu a spekulovalo se, že by mohl odejít do Bostonu Celtics, Miami Heat nebo Toronta Raptors. Nakonec názor změnil.

Do Ruska míří ‚vyjednavač‘ Rodman. Bývalý hráč NBA se chystá pomoct vězněné basketbalistce Grinerové

Číst článek

„Steve Nash a já jsme se společně se spolumajiteli Joem Tsaiem a Clarou Wu Tsaiovou setkali včera s Kevinem Durantem a (jeho manažerem) Richem Kleimanem v Los Angeles. Dohodli jsme se, že budeme pokračovat v našem partnerství. Soustředíme se na basketbal, myslíme na jeden společný cíl – vytvořit stabilní klub, abychom přinesli trofej do Brooklynu,“ uvedl generální manažer Marks.

Nets v minulé sezoně vypadli už v prvním kole po jednoznačné porážce 0:4 s Bostonem. Brooklyn navíc v průběhu ročníku vyměnil jinou superhvězdu Jamese Hardena do Philadelphie 76ers.

Před rokem podepsal Durant s Nets čtyřletou smlouvu na 198 milionů dolarů. V příští sezoně by si měl vydělat 42,97 milionu. V minulém ročníku měl průměr 29,9 bodu, 7,4 doskoku a 6,4 asistencí na zápas.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme