Semifinále v sobotu po sedmé večer. České hokejisty můžete sledovat na Staroměstském náměstí

Česká hokejová reprezentace bude hrát semifinále mistrovství světa s Kanadou v sobotu od 19 hodin a 15 minut. Národní tým už pozval fanoušky ke sledování zápasu na pražském Staroměstském náměstí.

Bratislava Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejová reprezentace si po čtyřech letech zahraje semifinále mistrovství světa

Hokejová reprezentace si po čtyřech letech zahraje semifinále mistrovství světa | Foto: Vasily Fedosenko | Zdroj: Reuters

Mezinárodní hokejová federace IIHF zveřejnila program semifinále téměř okamžitě po dohrání čtvrtfinálového programu. Jako první budou v Bratislavě bojovat o finále Rusové s Finy, úvodní buly mají naplánované na sobotu v 15 hodin a 15 minut.

Česko je v semifinále mistrovství světa. Hokejisté ve třetí třetině udolali Němce

Číst článek

Češi, kteří porazili Německo po skvělém výkonu především ve třetí třetině 5:1, se v semifinále utkají s Kanaďany. Ti i díky vyrovnávacímu gólu v poslední sekundě zápasu udolali Švýcarsko. Semifinále Česko – Kanada v Bratislavě začne v 19 hodin a 15 minut.

Radiožurnál i Radiožurnál Sportu budou zápas vysílat v přímém přenosu, server iROZHLAS.cz nabídne textový online přenos z obou semifinálových zápasů.

Česká hokejová reprezentace se v boji o medaile představí po čtyřech letech, naposledy v roce 2015 v Praze hrála mezi nejlepší čtyřkou také proti Kanadě a v sobotu bude mít příležitost vrátit „kolébce“ hokeje porážku 0:2.

Fanoušci, kteří se nevydají do Bratislavy, popřípadě se nespokojí s rozhlasovým či televizním přenosem doma, se mohou vydat na pražské Staroměstské náměstí. Národní týmu už na svém twitterovém účtu oznámil, že ve spolupráci s pražským magistrátem zorganizuje hromadné sledování v místě, kde čeští fanoušci tradičně sledují největší hokejové bitvy.

Program MS:
Sobota 25. května:
Semifinále:
15.15 Rusko - Finsko,
19.15 Kanada - ČR.

Neděle 26. května:
15.45 o 3. místo,
20.15 finále.

Semifinal Saturday is set for the #IIHFWorlds #RUSFIN #CANCZE

22:44 – 23. 05. 2019

81 192

🇨🇿 O víkendu si zahrajeme o medaile na #mshokej a zápasy budeme moct sledovat společně v Praze na Staromáku! Děkujeme magistrátu hl. m. Prahy 🙌

S kým z vás se uvidíme? 👀🦁

#narodnitym #jakolev

22:46 – 23. 05. 2019

11 209

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme