České přesuny v NHL. Sobotka jde do Buffala, nové smlouvy mají Mrázek i Polák

V rámci volných přestupů a výměn mají v NHL nová působiště útočník Vladimír Sobotka, brankář Petr Mrázek či obránce Roman Polák. John Tavares se v Torontu stane jedním z nejlépe placených hráčů celé soutěže, na smlouvu stále čekají Ondřej Pavelec nebo Andrej Šustr.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Petr Mrázek v brance Philadelphie

Petr Mrázek bude nově chytat za Carolinu | Zdroj: AP/ČTK

Vladimír Sobotka se stal součástí výměny mezi St. Louis Blues a Buffalem Sabres. Do St. Louis jde Ryan O'Reilly výměnou za Vladimíra Sobotku a další útočníky Patrika Berglunda, Tage Thompsona a dvě volby v prvních kolech draftu.

Plekanec se vrací do Montrealu, s klubem se dohodl na roční smlouvě

Číst článek

Petru Mrázkovi skončila po výměně z Detroitu smlouva ve Philadelphii, jeho novým působištěm bude Carolina. „Cítím, že v týmu Hurricanes dostanu šanci zabojovat o pozici jedničky a tuhle výzvu chci využít naplno,“ řekl brankář v tiskové zprávě agentury, která ho zastupuje.

V týmu Hurricanes bude 26letý Petr Mrázek podepsal smlouvu na jeden rok s platem 1,5 milionu dolarů a bude bojovat o pozici jedničky v brankovišti se Scottem Darlingem. Dosavadní jednička Caroliny Cam Ward naopak odchází do Chicaga.

Obránce Roman Polák získal smlouvu jako jeden z prvních po otevření trhu volných hráčů, v Dallasu si za rok vydělá 1,3 milionu dolarů.

Nejvíce sledovaným hráčem byl pochopitelně během prvního dne podepisování smluv byl John Tavares. Hvězdný útočník se rozhodl pro změnu a podepsal sedmiletou smlouvu s Torontem Maple Leafs na 77 milionů dolarů.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme