Česko 0:0 Rakousko

Usain Bolt trénoval s Dortmundem. Podařilo se mu nasadit spoluhráči jesle, dát gól hlavou i proměnit penaltu

Osminásobný olympijský šampion Usain Bolt v pátek dopoledne trénoval s bundesligovými fotbalisty Borussie Dortmund. Usain Bolt se po ukončení bohaté atletické kariéry rozhodl pro dráhu profesionálního fotbalisty a na tréninku třetího mužstva německé bundesligy se neztratil. Dal jesle, skóroval hlavou a proměnil i penaltu.

Video Dortmund (Aktualizováno: 12:48 23. 3. 2018) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Na atletickou superhvězdu se přišlo do tréninkového centra podívat asi 1800 fanoušků. Někteří příznivci přinesli jamajské vlajky a jedenáctinásobného mistra světa hlasitě podporovali.

Před otevřeným tréninkem s třetím týmem bundesligové tabulky pomohl Boltovi dostat se do tempa exhibiční zápas v malém fotbale v Basileji. Ve středu tam nastoupil vedle takových hvězd, jako byli například Diego Maradona, Patrick Kluivert, Roberto Carlos nebo Marco Materazzi.

Světový rekordman Bolt po loňském MS ukončil atletickou kariéru a od té doby několikrát zopakoval, že jeho snem je stát se profesionálním fotbalistou. „Je to můj cíl a je mi jedno, co si o tom lidé myslí,“ prohlásil.

Po utkání žertoval, že doufá, že příprava s Dortmundem mu pomůže ke smlouvě s Manchesterem United, který je jeho oblíbeným klubem.

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme