‚Délkou trestu jsme šokovaní.‘ Teplice chtějí, aby komise přehodnotila stopku pro Vondráška

Teplický fotbalový klub nesouhlasí s třízápasovým trestem pro obránce Tomáše Vondráška za vyloučení v sobotním zápase 27. kola první ligy se Slováckem a chystá odvolání. Radiožurnálu to řekl ředitel čtrnáctého klubu tabulky Rudolf Řepka.

Teplice Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Vondrášek v zápase se Slováckem

Tomáš Vondrášek v zápase se Slováckem | Foto: Jan Šťastný | Zdroj: ČTK

Vondrášek byl vyloučen v sobotním utkání proti Slovácku jen několik vteřin po začátku druhé půle. Čistým skluzem odpálil míč před Janem Kalabiškou, kterého následně zasáhl nohou. Ačkoliv se teplický hráč začal ihned omlouvat, rozhodčí vytáhl červenou kartu.

Teplice, které v tu dobu prohrávaly 0:1, následně inkasovaly ještě dvakrát a prohrály 1:3. Disciplinární komise následně Vondráškovi udělila vyšší trest na tři zápasy. Čtrnáctému celku tabulky tak bude chybět do konce základní části soutěže. Standardní stopka je na dvě utkání. 

„Musím se přiznat, že jsme tady u nás v Teplicích absolutně šokovaní tou délkou trestu, kterou disciplinární komise LFA Tomáši Vondráškovi udělila. Dáváme dohromady odvolání proti tomuto trestu, protože nám přijde skutečně neadekvátní. Věříme, že dojde k jeho přehodnocení,“ řekl Rudolf Řepka.

Disciplinární komise se v pravidelném komuniké k výši trestu nevyjádřila. Radiožurnál Sport požádal o vyjádření.

bac, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme