Skončím ve Slovanu, oznámil Jan Nezmar. Angažmá ve Slavii ještě není definitivní

Sportovní ředitel Slovan Liberec Jan Nezmar potvrdil, že na konci podzimní části sezony severočeský klub opustí. Jeho nástup do Slavie je podle jeho slov pravděpodobný, ale ještě ne definitivní.

Liberec Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jan Nezmar, končící manažer Slovanu Liberec

Jan Nezmar, končící manažer Slovanu Liberec | Foto: Barbora Reichová / CNC | Zdroj: Fotobanka Profimedia

„Můžu potvrdit, že jsme se s majitelem klubu definitivně dohodli na ukončení mojí práce ve Slovanu ke konci podzimu. Situaci jsme řešili od června, v průběhu podzimu jsem se rozhodl, že po pěti letech je čas na změnu,“ řekl Jan Nezmar ve videu pro klubové sociální sítě.

'Sebereflexe neznamená vyhození trenéra.' Šéf Slavie Tvrdík podpořil kouče Šilhavého

Číst článek

40letý manažer a bývalý útočník chtěl původně ve fotbalovém prostředí skončit, jenže pak se objevila nabídka ze Slavie.

Řešil jsem své působení, dohodl jsem se na práci mimo fotbal i s ohledem, že fotbalové prostředí je specifické a chtěl jsem ho opustit.

„Velmi mě oslovila, byť mi zkomplikovala situaci, už jsem byl rozhodnutý směřovat své kroky jinam. Teď je situace taková, že po podzimní části ve Slovanu skončím a v následujících dnech by mělo být jasno, kam moje kroky povedou. S velkou pravděpodobností můžu říct, že moje budoucnost bude spojená se Slavií,“ přiznal.

Jednání se Slavií Nezmar vede už několik týdnů. Její šéf Jaroslav Tvrdík se na svém twitterovém profilu vyjádřil, že je s rozhovory spokojen. Pražský klub má zároveň na čtvrtek ohlášenou tiskovou konferenci, Nezmar však říká, že jeho působení ve Vršovicích není definitivní.

„Mé hodnocení působení ve Slovanu bych nechal po podzimní části, protože nás čekají ještě tři důležitá utkání. Chceme udělat všechno proto, abychom uspěli. Je velká šance přezimovat na čelných příčkách tabulky,“ odkládá loučení se Slovanem Jan Nezmar.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme