Šest týdnů bez hokeje. Lukáš Sedlák si při tréninku Columbusu poranil kotník

Centr čtvrté řady Columbusu Blue Jackets Lukáš Sedlák se na pondělním tréninku zranil a čeká ho šestitýdenní pauza. Manažer klubu Jarmo Kekäläinen tak musí hned na začátku sezony řešit další zranění.

Columbus Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lukáš Sedlák

Lukáš Sedlák | Zdroj: Reuters

Nepříjemné zranění si Lukáš Sedlák přivodil na pondělním tréninku. Pochroumaný kotník ho vyřadí ze hry přibližně na šest týdnů.

Jágr si kvůli zranění minimálně do neděle nezahraje, zatím vynechá tři zápasy

Číst článek

„Je to hodně nešťastné zranění, bude nám chybět. Už teď se těšíme, až bude Lukáš zpátky,“ řekl oficiálním stránkám klubu manažer Columbusu Jarmo Kekäläinen.

24letý cent zažíval zajímavý vstup do sezony, usadil se v centru čtvrté formace Blue Jackets a v osmi zápasech vstřelil dva góly. Ve své debutové sezoně vloni odehrál odchovanec Českých Budějovic 62 zápasů a k sedmi vstřeleným gólům přidal šest asistencí.

Columbus po pár zápasech musí řešit už druhé nepříjemné zranění, Sedlák totiž přibyl na marodku k obránci Gabrielu Carlssonovi, navíc v organizaci nemá příliš alternativ na pozici centra. Z farmy už byl povolán Fin Markus Hännikäinen a šanci vyhlíží také Kanaďan Boone Jenner.

vman Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme