Ronaldo se omluvil za odchod před koncem zápasu, trenér Ten Hag ho vyřadil z nominace proti Chelsea

Fotbalista Cristiano Ronaldo se omluvil za předčasný odchod do kabin během zápasu s Tottenhamem. Trenér Manchesteru United následně hvězdného Portugalce nezařadil na soupisku dalšího duelu proti Chelsea.

Manchster Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo | Zdroj: Reuters

Ronaldo sledoval středeční výhru svého týmu 2:0 nad londýnským celkem pouze z lavičky náhradníků a v 88. minutě se rozhodl, že na závěrečný hvizd rozhodčího čekat nebude a odešel do šaten.

Trenér Manchesteru United Ten Hag bude řešit odchod Ronalda do kabin před závěrečným hvizdem

Číst článek

Jeden z nejlepších fotbalistů historie se však podobně zachoval už během letní přípravy, tehdy ho trenér jen zkritizoval, nyní však kouč po opakovaném prohřešku škrtl Ronaldovo jméno ze soupisky na zápas proti Chelsea.

Podle britských médií Ronaldo dokonce v závěru zápasu s Tottenhamem odmítl jít do hry, ale United se ke spekulacím zatím nevyjádřili. Ten Haga v pátek čeká pravidelná tisková konference.

Omluva fanouškům

Ronaldo vzal později do ruky telefon a své pocity sepsal na instagram. „V každém klubu, ve kterém jsem působil, jsem se vždycky snažil jít příkladem mladým hráčům. Ale občas i ti nejlepší z nás neunesou tíhu okamžiku,“ napsal.

„Ale tohle je Manchester United a tady musíte všechno ustát. Podlehnout tlaku tady prostě nejde. Nikdy,“ přidal Ronaldo s tím, že všude a za všech okolností respektoval spoluhráče, trenéry i soupeře.

Sedmatřicetiletý Ronaldo se vrátil do Anglie po třech letech. Jeho opětovné angažmá v dresu United však není zdaleka tak úspěšné, jako předchozí působení v Itálii, či Španělsku.

V létě chtěl dokonce z anglického velkoklubu odejít, ale nenašel zájemce.

V minulém ročníku Ronaldo sice dal 24 gólů, ale United v Premier League skončili až šestí a nekvalifikovali se do Ligy mistrů. V probíhající sezoně zaznamenal ve 12 soutěžních zápasech pouhé dva góly.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme