Je to správné rozhodnutí. Hodlám se postavit nové výzvě, hlásí Messi po příletu do Miami

Argentinský fotbalista Lionel Messi ani v nejmenším nelituje toho, že po odchodu z Paris Saint-Germain přijal angažmá v Interu Miami. Šestatřicetiletý kapitán mistrů světa, jenž měl i lukrativní nabídky ze Saúdské Arábie, to řekl po úterním příletu na Floridu, kde ho klub v neděli oficiálně představí fanouškům při slavnostním ceremoniálu na stadionu.

Florida Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fanoušci Interu Miami se těší na příchod hvězdného fotbalisty Lionela Messiho

Fanoušci Interu Miami se těší na příchod hvězdného fotbalisty Lionela Messiho | Foto: Rebecca Blackwell | Zdroj: ČTK / AP

„Se svým rozhodnutím jsem spokojený. Jsem připravený a dychtivý postavit se nové výzvě. Můj způsob myšlení a moje hlava se nezmění. Budu se snažit, ať jsem kdekoliv, odevzdat pro sebe i pro klub maximum, chci pokračovat ve výkonech na nejvyšší úrovni," řekl sedminásobný držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu světa v rozhovoru pro argentinskou televizi.

Messi bude mít v Miami bývalého parťáka z Barcelony, do zámoří míří Sergio Busqets

Číst článek

Inter Miami chce představit hvězdnou posilu na stadionu ve Fort Lauderdales při akci s mottem The Unveil (odhalení). „Fanoušci si užijí vzrušující noc zábavy, rozhovorů na hřišti a mnohem víc,“ uvedl klub v prohlášení. Společně s Messim by na slavnostním představení měl být i jeho bývalý spoluhráč z Barcelony Sergio Busquets, španělský záložník a mistr světa i Evropy.

První zápas za Inter by měl Messi odehrát 21. července proti mexickému Cruzu Azul v Ligovém poháru. V MLS je miamský klub po dvaceti zápasech poslední ve Východní konferenci.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme