Liverpool přišel na hřišti předposledního o úchvatnou sérii, v lize prohrál poprvé v sezoně

Liverpoolská šňůra osmnácti vítězných zápasů v anglické lize se v sobotu nečekaně přetrhla na hřišti předposledního Watfordu. Londýnský klub, který pět kol marně čekal na vítězství, porazil ligového lídra 3:0 a připravil mu vůbec první porážku v této sezoně Premier League. Dvě branky dal senegalský útočník Ismaila Sarr a debakl favorita dovršil Troy Deeney.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zklamaní trenér Liverpoolu Jürgen Klopp a obránce Andrew Robertson.

Zklamaní trenér Liverpoolu Jürgen Klopp a obránce Andrew Robertson. | Foto: David Klein | Zdroj: Reuters

Liverpool stejného soupeře téměř přesně před rokem deklasoval 5:0, ale tentokrát byl jasně horší a utrpěl nejkrutější prohru v sezoně. Ještě o dva góly víc dostal sice v prosinci v Ligovém poháru od Aston Villy, ale to trenér Jürgen Klopp vzhledem ke kolizi s mistrovstvím světa klubů nasadil juniory. Tentokrát žádnou ze svých hvězd nešetřil, o to větší překvapením je výsledek.

‚Zhruba třítýdenní pauza kvůli lehčímu zranění.‘ West Ham se bude muset obejít bez záložníka Součka

Číst článek

Fotbalisté Chelsea se nevzpamatovali po domácí prohře s Bayernem Mnichov v Lize mistrů a na hřišti Bournemouthu bojujícímu o záchranu uhráli jen remízu 2:2. Dvěma góly zachránil alespoň bod Španěl Alonso. Bournemouth vyhrál dva poslední vzájemné zápasy, ale tentokrát začali lépe hosté. Ve druhém poločase však v rozpětí čtyř minut skórovali dvakrát domácí díky Kolumbijci Lermovi a Noru Kingovi. Alespoň bod pro Chelsea zachraňoval v 85. minutě svým druhým gólem Alonso.

Fotbalisté Crystal Palace dokázali zvítězit na hřišti Brightonu 1:0. Vítězný gól vstřelil Ghaňan Ayew a pro hosty to byla první výhra na hřišti soupeře po šesti zápasech. Domácí čekají na vítězství od prosince už osm kol. V 70. minutě Belgičan Benteke vyslal průnikovou přihrávku na Ayewa a ten překonal brankáře Ryana.

West Ham dokázal i bez zraněného Tomáše Součka zvítězit doma nad Southamptonem 3:1 a konečně prolomil sérii sedmi ligových zápasů bez výhry. Fotbalisté Burnley neprohráli v lize již po sedmé v řadě, na stadionu Newcastlu remizovali 0:0. Za hosty odehrál 58 minut Matěj Vydra, ale na rozdíl od dvou předchozích zápasů se mu gól vstřelit nepodařilo.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme