Sinéad O'Connorová zemřela z přirozených příčin, potvrdil soudní lékař. Policii nepřišel případ podezřelý

Irská zpěvačka Sinéad O'Connorová zemřela z přirozených příčin, informoval v úterý soudní lékař v Londýně, kde tato hudebnice před svojí smrtí loni v červenci žila. Soud v londýnské čtvrti Southwark v úterý podle BBC vydal prohlášení. Tímto práce soudního lékaře na případu jejího úmrtí končí, píše se v něm také.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Sinéad O´Connor

BBC připomíná, že O'Connorová se do Londýna přestěhovala krátce před svojí smrtí (ilustrační foto) | Foto: Clodagh Kilcoyne | Zdroj: Reuters

Když policie loni v červenci úmrtí šestapadesátileté zpěvačky potvrdila, uvedla, že případ nepovažuje za podezřelý. BBC připomíná, že O'Connorová se do Londýna přestěhovala krátce před svojí smrtí.

Tisíce lidí se loučily se Sinéad O'Connorovou. Zpěvačku a aktivistku proslavily krátké vlasy i kritika církve

Číst článek

Sinéad O'Connorovou proslavil emotivní hlas, krátký sestřih nebo hit Nothing Compares 2U z roku 1990. V roce 1992 vzbudila značné kontroverze, když v živém vysílání jedné z amerických televizí roztrhala fotografii papeže na protest proti ututlávání pedofilních afér irských kněží. V roce 2018 zpěvačka oznámila, že konvertovala k islámu.

Veřejně mluvila o tom, že trpí psychickými problémy. Internetový portál britského deníku Daily Mail píše, že na 20. března se v newyorské koncertní síni Carnegie Hall chystá koncert k poctě O'Connorové a Shana MacGowana, dalšího nedávno zemřelého irského zpěváka. 

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme