Madonně hrozí milionová pokuta. Koncert v Londýně přetáhla o půl hodiny

Královna popu Madonna možná bude muset zaplatit pokutu několik set tisíc liber. Svůj nedělní koncert totiž přetáhla o půl hodiny a tím porušila vnitřní předpisy londýnské O2 arény. Ani tak ale nezazpívala všechny skladby, které měla připravené.

Londýn Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Madonna v září 2016

Madonna v září 2016 | Zdroj: Profimedia

V Londýně zpěvačka startuje své odložené světové turné Celebration. V neděli se ale na pódium dostala až ve 21 hodin, fanoušky tak na sebe nechala čekat déle než hodinu od ohlášeného začátku. Koncert skončil náhle a nezazněly tak čtyři písně –⁠ mezi nimi třeba i hity Like a Virgin nebo Bit** I'm Madonna, píše The Sun.

Vystoupení bylo kratší nejspíš právě kvůli překročení povolené doby. Tu stanovil provozovatel arény AEG společně s londýnským dopravním podnikem na 23. hodinu, pro neděli ale platí kratší čas 22.30. Tisícovkám návštěvníků by totiž v pozdějších hodinách hrozilo zmeškání posledního metra domů.

Pokuty jsou stanovené na 10 tisíc liber za každou přetaženou minutu. Zpěvačka by tak mohla celkem zaplatit až 300 tisíc liber, to je asi 8 a půl milionu korun. Greenwichská radnice však uvedla, že noční klid porušen nebyl. Madonna samotná do vydání článku věc neokomentovala.

Na sociálních sítích si fanoušci Madonninu show chválí. Některé návštěvníky nedělního koncertu ale dřívější konec rozčílil, jeden třeba napsal: „Madonno, prosím, začni příští dva koncerty o něco dříve! Zkrácenou show okrádáš své věrné fanoušky! Všichni víme, že ráda porušuješ pravidla, takže pokud přetáhneš, poruš pravidla a zaplať pokutu!“ Lístky na show stály v přepočtu i víc než 30 tisíc korun.

Není to poprvé, co se Madonně podobná věc stala. V Londýně přetáhla povolený čas už před třemi lety. Tehdy londýnské Palladium její show ukončilo také dřív. Popové superstar zhasla světla, protože přetáhla noční klid stanovený rovněž na 23. hodinu.

Lucie Pávová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme