Madonnu propustili po hospitalizaci kvůli infekci z nemocnice. Zpěvačka musela odložit turné

Americká zpěvačka Madonna byla propuštěna z nemocnice, informoval ve čtvrtek server CNN s odkazem na své zdroje. Čtyřiašedesátiletá královna popu byla s těžkou bakteriální infekcí na jednotce intenzivní péče a musela kvůli tomu odložit sedmiměsíční turné, které měla zahájit v následujících týdnech.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Madonna skončila kvůli bakteriální infekci na jednotce intenzivní péče

Madonna skončila kvůli bakteriální infekci na jednotce intenzivní péče | Zdroj: Reuters

Madonnu do jejího domu v New Yorku převezla soukromá sanitka, uvedl zdroj stanice CNN, podle kterého se zpěvačka cítí lépe. O její nemoci ve středu informoval její manažer s tím, že do nemocnice byla přijata v sobotu. Uvedl, že se očekává její plné uzdravení.

Madonna měla turné zahájit 15. července ve Vancouveru a ukončit příští rok v lednu v Mexiku. Turné Madonna: The Celebration Tour (Madonna: Oslavné turné), které mělo být oslavou její více než 40leté kariéry, oznámila zpěvačka letos v lednu.

Autorka hitů jako La Isla Bonita, Material Girl či Like a Prayer měla zavítat do více než třiceti měst. Koncert v Praze plánován nebyl.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme