Ewa Farna na oslavu třicátin vyprodala O2 arenu. Zazněl i hit Měls mě vůbec rád, který ji proslavil

Aktuální meta tuzemských interpretů – to je pražská O2 aréna. Libeňská hala je největším krytým koncertním prostorem u nás, a tak není divu, že ji čeští zpěváci, zpěvačky a kapely chtějí vyprodat. Nejinak to má zlatá slavice a držitelka ceny Anděl Ewa Farna. Oproti jiným interpretům se rodačka z Třince nebála nasadit cenu vstupenek velmi vysoko. Pro fanoušky to ale nebyl problém o halu až po střechu vyprodali.

Recenze Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ewa Farna vyprodala pražskou O2 arénu

Ewa Farna vyprodala pražskou O2 arénu | Foto: Tomáš Moudrý

Nejlevnější lístky stály necelých 800 korun, ty nejdražší – stání přímo u pódia  bezmála 10 000 korun. O2 aréna byla ale stejně plná.

Celý večer odstartoval aktuální singl No a co, ke kterému Farna před pár týdny vydala i interaktivní videoklip. Poté už ale následoval průlet všemi éry česko-polské zpěvačky. Nechyběly proto ani písně z oceněné desky UMAMI.

Ewa Farna za celý večer vystřídala několik outfitů. Čas, kdy nebyla na pódiu, vyplnila humorná videa ze zákulisí, ve kterých poslouchala svůj vnitřní hlas. Ten jí v prvním videu radil: „Někdy je potřeba být v tichu, abychom slyšeli sami sebe.“

Pořád žiju v rytmu samby. Vášnivě jsem se ale zamiloval i do skla, přiznává hudebník Miloš Vacík

Číst článek

A poté už následoval první host večera. Reinkarnační si s Farnou zazpíval Sofian Medjmedj, se kterým letos vystoupila například i na festivalu Colours of Ostrava. Mezi dalšími zpěváky, kteří se objevili na pódiu po boku Ewy Farne, byl Vojtěch Dyk. Společně v doprovodu kytary zazpívali Kočky, tedy píseň Zuzany Navarové.

Měls mě vůbec rád

„Tuhle asi znáte,“ zvolala na vyprodanou O2 arénu. Ano, na oslavě nejen 30. narozenin, ale i sedmnáctileté hudební kariéry, nemohl chybět hit, který Ewu Farnou proslavil. Měls mě vůbec rád proto zazpívala i s jedním přidaným refrénem. A kdyby ho zazpívala celý ještě jako přídavek, vůbec nic by se nestalo.

Ewa Farna na pódiu slavila i se svým manželem Martinem Chobotem. Fanoušci tak díky písni Ta o nás slyšeli i polštinu.

Jestli je nějaký český interpret, který dokáže na pódiu předvést svoji dravost, tak je to Ewa Farna. Možná právě proto by zpěvačce mohla být postavena i větší stage. Svojí energií, které má na rozdávání, by ji rozhodně zaplnila. A zároveň by potěšila i fanoušky v zadní části haly.

Budovou Českého rozhlasu zněl koncert pro Světlušku. Dárci poslali více než dva miliony korun

Číst článek

Ostatně právě o své vytrvalosti opět rozmlouvala sama se sebou v jednom z dalších videí. „V plánech jsem nezkrotná a létám vysoko.“ Jen málokdo asi čekal, že po tomto prohlášení bude Ewa Farna létat nad pódiem v několikametrové výšce. Vše se odehrávalo v doprovodu písně Všechno nebo nic.

Dále vystoupili

Jedním z vrcholů koncertu byla rozhodně pocta Davidu Stypkovi. Píseň Dobré ráno, milá Farna zahrála na klavír a z playbacku se k ní připojil právě Stypka. Vedle klavíru se objevila i jeho černobílá silueta, která na konci písně odešla zpět do hudebního nebe.

Když se Ewa Farna v roce 2016 připravovala na svůj do té doby největší koncert v menším Fóru Karlín, tak ve svém dokumentu prohlásila, že se těší na okamžik, kdy si s ní celý sál bude zpívat skladbu Na ostří nože. Tentokrát ten fanouškovský doprovod byl několikanásobně větší.

Přídavek patřil písni Mám boky jako skříň. K překvapení všech se Farna přesunula do jednoho s diváckých sektorů, a to rovnou s folklorním souborem.

Oslavě narozenin a největšímu koncertu Ewy Farne přihlíželo 15 000 fanoušků. A zpěvačka na závěr prozradila, že by si to ráda zopakovala.

Jiří Štefl Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme