Padající strom při fotbalovém utkání v Brně zranil čtyři diváky

Na brněnském fotbalovém stadionu spadl při zápase Zbrojovky Brno se Spartou v dešti a v poryvech větru kus stromu mezi diváky. Čtyři lidé utrpěli středně těžká zranění.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ambulance. (Ilustrační foto)

Ambulance. (Ilustrační foto) | Foto: Jan Rosenauer

Velká větev se zřítila v poločasové přestávce do sektoru domácích diváků. Podle Vladimíra Jaruška z jihomoravské záchranné služby zranění nejsou v přímém ohrožení života.

„Dva z těchto zraněných byli mladiství, jednalo se o chlapce, kteří utrpěli úraz hlavy. Po ošetření, fixaci a zaléčení byli převezeni do fakultní dětské nemocnice. Další dva zranění, dospělý muž a žena, byli taktéž s úrazem hlavy a vícečetným zraněním horní části těla převezeni na urgentní příjem,“ řekl Českému rozhlasu Jarušek.

Postiženým okamžitě pomohli městští strážníci, kteří během zápasu dohlíželi na to, aby mezi fanoušky Zbrojovky a Sparty nenastaly žádné násilnosti.

Českem prošla vlna silných bouřek. Vlaky se zastavily na desítkách tratí

Číst článek

Přes Českou republiku odpoledne a večer přešla od západu na východ vlna silných bouřek. Hasiči vyjížděli ke stovkám zásahů, nejčastěji právě k popadaným stromům, které na mnoha místech zablokovaly silnice i železnice.

Martin Hromádka, Pavlína Nečásková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme