OBRAZEM: Ohlédnutí za biatlonovou mánií na mistrovství světa v Novém Městě na Moravě

Pokřik a trubky fanoušků ve Vysočina Areně utichly a mistrovství světa v biatlonu v Novém Městě na Moravě po téměř dvou týdnech skončilo. Vzpomínat se bude nejenom na vyprodané tribuny a skvělou atmosféru, ale především na výkony Nora Johannese Bö za hranicí rozumu nebo dominanci Francie. Podívejte se na nejlepší okamžiky ve fotogalerii.

Fotočlánek Nové Město na Moravě Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Celkem dvanáct závodů v jedenácti dnech a desítky účastníků z celého světa. To jsou jenom drobné statistiky úvodem. Pro fotografa to znamená desítky nachozených, občas i naběhaných, kilometrů po různých zákoutích trati. A v letošním podmínkách se k tomu přidaly hodiny strávené v dešti a na mokrém umělém sněhu a boření se ve všudypřítomném blátě. Počasí prostě organizátorům kromě posledního víkendu nepřálo.

Především to ale byla radost ze sportovních výkonů. Přestože Čechům žádný cenný kov necinkl, i tak si fanoušci největší biatlonovou událost roku užili. A byli při tom slyšet, což ocenili nejenom sportovci. Hlavně jsme však byli svědky téměř nezachytitelných výkonů Nora Johannese Bö, jehož svými výkony stíhala Francie v čele s Julií Simonovou, která kralovala mezi ženami.

Na fotografech bylo, aby emoce i sportovní nasazení přenesli ke čtenářům. Užijte si proto výběr ze snímků, které jste v uplynulých dvou týdnech mohli najít na našem webu.  

Zuzana Jarolímková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme