Je to takové uklidnění, hodnotí biatlonista Krčmář svůj nejlepší výsledek z aktuální sezony

Stále má co zlepšovat, ale konečně se po závodě mohl pořádně usmát. Biatlonista Michal Krčmář skončil ve sprintu Světového poháru ve švédském Östersundu patnáctý, což je pro něj v úvodu olympijské sezony zatím nejlepší výsledek. Vyzpovídal ho Radiožurnál.

Östersund Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michal Krčmář

Michal Krčmář | Foto: Igor Stančík | Zdroj: Český biatlon

Den před závodem vtipkoval, že je starý a bolí ho záda i nohy, nakonec ale biatlonista Michal Krčmář zajel svůj nejlepší výsledek sezony.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si, jak hodnotí biatlonista Michal Krčmář průběh sezony

„V pondělí jsem byl takovej prudérní, byl jsem nepříjemnej, neměl jsem náladu, byl jsem naštvanej i sám na sebe,“ svěřil se Radiožurnálu Krčmář.

Nedělní 63. místo, to bylo zkrátka pro olympijského medailistu málo. Hodně málo. A den před ním už měl Michal Krčmář dokonce náladu na vtípky.

„Cítím se tak, no, je mi třicet, bolí mě záda, nohy, je zima, fouká, sníh padá... dělám si legraci.“

Ale zase ne až takovou, jak vyplynulo z rozhovoru po závodě, ve kterém zajel 15. místo.

„Je to takové uklidnění a snad najetí na moji vlnu, na které chci pokračovat. Na trati to bylo průměrné, ale dvě nuly mi vrátily energii,“ popsal svůj výkon aktuálně nejlepší český biatlonista.

Dvě nuly, tedy 0 a 0 minutých terčů, jsou první bezchybný střelecký závod Michala Krčmáře, na který se pokusí navázat v sobotní štafetě a nedělním stíhacím závodě. Čas do té doby si prý zkrátí kromě tréninku i nějakým seriálem.

Jan Suchan Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme