Ledecká po návratu snowboard vyhrála Světový pohár v Bulharsku, Maděrová dokončila čtvrtá

Trojnásobná olympijská vítězka Ester Ledecká při návratu do snowboardového Světového poháru vyhrála v paralelním slalomu závod v Pamporovu. Do semifinále se v bulharském středisku dostala i druhá česká reprezentantka Zuzana Maděrová, která čtvrtým místem vyrovnala své maximum v seriálu.

Pamporovo (Bulharsko) (Aktualizováno: 14:35 20. 1. 2024) Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledecká

Ester Ledecká | Zdroj: Profimedia

Ledecká potvrdila své dominantní postavení na prkně. Závodila v něm poprvé v tomto ročníku SP a hned vyhrála kvalifikaci.

Pak zvládla i všechny čtyři vyřazovací jízdy. Ve finále porazila vedoucí ženu SP Ramonu Theresii Hofmeisterovou z Německa. Maděrová, která ve čtvrtfinále porazila druhou ženu kvalifikace Lucii Dalmassovou z Itálie, v souboji o bronz těsně nestačila na Japonku Cubaki Mikiovou.

Na snowboardu se Ledecká naposledy představila loni v březnu v ročníku, v němž kvůli komplikované zlomenině klíční kosti nezávodila na lyžích. V Rogle tehdy byla druhá a v Berchtesgadenu vyhrála.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme