Tenistky Krejčíková a Martincová mají nakročeno k účasti na Australian Open. Rosol vypadl

Tenistky Barbora Krejčíková a Tereza Martincová se v sobotu utkají o postup do hlavní soutěže Australian Open. Oběma se podařilo vyhrát ve druhém kole kvalifikace a mohou se tak poprvé ve své kariéře dostat do hlavní soutěže tohoto grandslamu. Ve třetím kole naopak vypadl Lukáš Rosol.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková na tenisovém French Open.

Barbora Krejčíková na tenisovém French Open (archivní foto) | Foto: Christian Hartmann | Zdroj: Reuters

Martincová porazila již ve čtvrtek 2:1 na sety Rusku Valerii Savinychovou a v sobotu se utká s Elisabettou Cocciarettovou z Itálie.

Los Australian Open: Kvitovou čeká český souboj proti Siniakové, Plíšková vyzve Mladenovicovou

Číst článek

Krejčíková v pátek ráno vyřadila Američanku Varvaru Lepchenkovou dvakrát 6:4 a v cestě do hlavní soutěže australského grandslamu ji čeká další Američanka Sachia Vickeryová.

Rosol má smůlu

Do třetího kola kvalifikace postoupil také jediný český tenista v soutěži Lukáš Rosol. V něm ale prohrál se Španělem Pedrem Martínezem 4:6 a 2:6.

Jedinou nadějí Rosola na postup do hlavní soutěže Australian Open tak zůstává možnost, že bude vybrán jako jeden ze šťastných poražených. Pokud by se tak nestalo, bude na tomto grandslamu chybět český tenista poprvé od roku 1982.

and Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme