Bezproblémový postup. Skifař Synek je na mistrovství Evropy v semifinále

Skifař Ondřej Synek bez problémů postoupil do semifinále mistrovství Evropy ve veslování v Lucernu. Šestatřicetiletý český reprezentant vyhrál po páteční rozjížďce i sobotní čtvrtfinále a odpoledne bude bojovat o postup do finále.

Lucern (Aktualizováno: 14:38 1. 6. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Pětinásobný evropský šampion ve čtvrtfinále zdolal i Kjetila Borche z Norska, který jej loni jako jediný porazil na mistrovství světa v Plovdivu.

Lehký vítr, teploty okolo 25 stupňů. Veslaři si podmínky na mistrovství Evropy v Lucernu pochvalují

Číst článek

Dvojka bez kormidelníka Jakub Podrazil, Lukáš Helešic obsadila v semifinále 3. místo a postoupila do nedělního finále A, které je na programu v 10:45.

Dvojskif lehkých vah Jiří Šimánek, Miroslav Vraštil v semifinále mistrovství Evropy dojel na čtvrtém místě a v neděli tak pojede finále B v 9:30 hod.

Semifinálová jízda v sobotu čeká ještě skifařku Miroslavu Topinkovou. Z oprav může do finále postoupit i skifařka lehkých vah Kristýna Neuhortová.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme