Nečas rozhodl o výhře Caroliny nad Buffalem v prodloužení. Zohorna také vstřelil vítěznou branku

Martin Nečas rozhodl v NHL gólem v prodloužení o výhře hokejistů Caroliny 3:2 nad Buffalem a byl vyhlášen první hvězdou zápasu. Radim Zohorna vstřelil rozdílovou branku při vítězství Pittsburghu 2:0 na ledě Anaheimu.

New York Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Nečas hází puk divákům po výhře v prodloužení proti Buffalu

Martin Nečas hází puk divákům po výhře v prodloužení proti Buffalu | Foto: James Guillory-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

Nečas ukončil prodloužení po devadesáti sekundách. Český útočník si sjel před branku a usměrnil do sítě přihrávku Sebastiana Aha. Nečas skóroval v prodloužení za Hurricanes podeváté v kariéře a v klubové historii je lepší pouze Aho (10).

V zápase nahodil puk ve třinácté minutě ze záporného úhlu do brankoviště a gólman John Gibson si jej srazil betony do vlastní sítě. Český útočník si připsal třetí trefu v sezoně v sedmi odehraných utkáních. Výhru zpečetil Sidney Crosby při závěrečném risku Anaheimu bez brankáře.

New Jersey po asistenci Ondřeje Paláta vyrovnalo ve 36. minutě na 3:3. Poslední třetinu ale ovládlo Colorado, na jehož vítězství se podíleli třemi body Mikko Rantanen (2+1) a Cale Makar (0+3).

Pavel při své premiéře odehrál sedm minut a zaznamenal jeden záporný bod do statistiky +/-. Vaněček, který si připsal v předchozích čtyřech startech pokaždé výhru, inkasoval pětkrát. Zbývající gól padl do prázdné branky.

NHL

Montreal - Tampa Bay 3:5, Carolina - Buffalo 3:2 v prodl., NY Islanders - Minnesota 2:4, NY Rangers - Detroit 5:3, Calgary - Nashville 4:2, Arizona - Seattle 4:3 po sam. nájezdech, St. Louis - Winnipeg 2:5, Anaheim - Pittsburgh 0:2, San Jose - Philadelphia 2:1, Colorado - New Jersey 6:3.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme