Střídej, máš doma lupiče, uslyšel Di María. Záložníkovi z PSG během zápasu vykradli dům

Dramatické chvíle prožíval v neděli záložník Paris Saint-Germain Angel Di María. Během ligového zápasu proti Nantes ho trenér Mauricio Pochettino stáhl předčasně ze hry a následně mu oznámil, že mu zloději vykradli dům. Podobné nepříjemnosti zažil i kapitán pařížského velkoklubu Marquinhos, protože zloději se vloupali i do domu jeho rodičů.

Paříž Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Angel di Maria

Angel di Maria | Zdroj: Reuters

Lupiči pronikli do domu Di Maríi a to i přes přítomnost jeho rodiny, podle zdrojů agentury AFP ale nedošlo k žádnému násilí. Pachatelé argentinskému fotbalistovi vyprázdnili sejf, kde měl šperky a hodinky.

Trenér PSG Mauricio Pochettino odvolal Di Maríu ze hřiště v 62. minutě, když dostal informaci z tribuny od sportovního ředitele Leonarda.

Pochettino se svým krajanem prohodil po vystřídání pár slov a Di María okamžitě zamířil do kabiny a poté domů.

„Samozřejmě jsme zklamaní, že jsme ztratili tři body. Ale týmem otřásly záležitosti, o kterých pravděpodobně víte. Není to výmluva, ale byly tam nefotbalové věci, které druhý poločas ovlivnily,“ řekl novinářům Pochettino, jehož svěřenci kvůli nečekané porážce s předposledním týmem tabulky nevyužili šanci dostat se do čela.

Podle zahraničních zdrojů si lupiči z Di Maríova domu odnesli šperky, hodinky a jiné cennosti v hodnotě za více než 500 tisíc eur (v přepočtu asi 12,5 milionu korun).

Loupilo se i jinde

Lupiči se vkradli i do domu obránce Marquinhose poblíž Paříže a podle agentury AFP došlo na místě i k násilí, jež se ale obešlo bez zranění. Jedním z lidí v domě byl otec brazilského kapitána PSG.

Letos se už v lednu stal obětí zlodějů jiný hráč PSG Mauro Icardi. Di Maríu už vykradli během jeho působení v Manchesteru United v roce 2015. Za posledních 18 měsíců zažilo podobnou situaci i dalších pět hráčů, kteří v kádru francouzského celko působili.

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme