Letní kino v Uherském Hradišti přivítá první diváky. Téměř s měsíčním předstihem

Téměř měsíc před začátkem tradiční sezony startuje dnes provoz letního kina v Uherském Hradišti. Další kina se na promítání pod širým nebem teprve chystají.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Boskovické letní kino

Boskovické letní kino | Foto: Michal Záboj

„My začínáme program právě dnes, filmem Čtyřlístek ve službách krále podle slavného českého komiksu a koná se to ve Smetanových sadech, kde Slovácké muzeum připomíná stoleté výročí,“ potvrzuje Josef Korvas, ředitel Městských kin Uherské Hradiště.

Brněnská kina začnou promítat až ke konci června, tradiční kino Na Dobráku však svou letošní sezonu nemělo vůbec jistou. Rekonstrukce areálu donutila organizátory k hledání nového místa.

„Takže v letošním roce budeme na novém místě, ale bude to jenom o několik desítek metrů vedle. Program zahájíme - vlastně jste první, kdo to uslyší - filmem Pulp Fiction. A hodláme k tomu udělat i takový večírek,“ říká jedna z organizátorek Hana Šmerková.

V pátek 6. června otevře kino ve Veselí nad Moravou, další kina zahájí sezonu v druhé polovině června.

Marek Zona Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme