Víkendové zápasy nás posadily na zadek, říká komentátor Milan Antoš

Nepopulární čtvrté místo obsadili čeští hokejisté na mistrovství světa v Minsku. Rozhodl o tom duel o bronz, ve kterém národní tým podlehl Švédsku 0:3. Bývalému hokejistovi Milanu Antošovi se nelíbila především hra obrany.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Alexander Salák se vyhýbá nájezdu Dicka Axelssona během zápasu o třetí místo

Alexander Salák se vyhýbá nájezdu Dicka Axelssona během zápasu o třetí místo | Zdroj: ČTK

„Čtvrtá příčka je asi neúspěch, ale postoupili jsme do semifinále a to se dá hodnotit hodně kladně. Další dva zápasy nás pak posadili na zadek,“ hodnotí výsledek českých hokejistů na MS Milan Antoš.

V bojích o medaile proti skandinávským soupeřům národní tým nedal jediný gól. „Finové výborně bránili a k ničemu jsme se nedostali. Když to bylo 2:0, tak jsme neměli šance. Bylo hodně těžké je překonat,“ vrací se bývalý hokejista k sobotnímu semifinálovému duelu.

Přehrát

00:00 / 00:00

S Milanem Antošem mluvila ve vysílání ČRo Michaela van Erne

I přes dvě porážky dokáže vyzdvihnout individuální výkony. „V zápase s Finskem se mi líbil Jágr, který bojoval, i Novotný hrál skvěle. Obrana ale nebyla dobrá. Třeba obrovská chyba Vitáska, která ovlivnila zápas. Ale učí se a nelze mu to vyčítat,“ říká čtyřiačtyřicetiletý komentátor. Podrobně ale hráče hodnotit nechce.

Pro večerní finále předpovídá Rusům těžkou práci. „Finové absolutně propracovali defenzivní systém a ve chvíli, kdy vedou, je to nepřekonatelný tým. Rusko je ofenzivní, má skvělé tři útoky. Osobně tipuji Rusko, ale bude to boj,“ předpovídá Milan Antoš.

Filip Šedivý, Michaela van Erne, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme