Pedagogická fakulta ZČU v Plzni se opět představí veřejnosti

Den otevřených dveří na dnešek připravila Pedagogická fakulta Západočeské univerzity v Plzni. Zájemci o studium se tak mohou dopředu seznámit se školou, která je připraví na učitelské povolání.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Západočeská univerzita v Plzni

Západočeská univerzita v Plzni | Foto: Monika Červená | Zdroj: Český rozhlas

„Zájemce o studium českého nebo ruského jazyka, historie a chemie budou očekávat ve Veleslavínově 42,“ přiblížila mluvčí univerzity Kamila Kvapilová.

„Budoucí posluchači matematiky, fyziky, technické výchovy, informatiky, tělocviku, výtvarné a hudební výchovy mohou zamířit na příslušné katedry do budovy fakulty pedagogické na Klatovské ulici. O kousek vedle na Chodském náměstí se vše potřebné dozvědí potenciální biologové, geografové, psychologové a také učitelé anglického či německého jazyka 1. stupně základních škol a mateřských škol,“ dodala.

Přehrát

00:00 / 00:00

Podrobnosti zjišťovala redaktorka Jana Kosová

Pedagogickou fakultu je možné navštívit od 8 do 16 hodin. Ucelené informace ke studiu a přijímacímu řízení se zájemci dozvědí od zástupců vedení fakulty v 9, 11 a ve 14 hodin.

Dny otevřených dveří uspořádají postupně všechny fakulty a ústavy Západočeské univerzity kromě Fakulty umění a designu, kde už ho mají za sebou. Podrobnosti je možné najít na webových stránkách jednotlivých fakult.

Program Dnů otevřených dveří finančně podporuje Evropská unie, a to v rámci projektu na podporu popularizace výzkumu a vývoje.

Jana Kosová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme