Crystalex Nový Bor nabídne novou práci desítkám sklářů

Nová pracovní místa pro skláře a další pracovníky by měla v prvních týdnech nového roku vzniknout v Novém Boru na Českolipsku. Na schůzce vedení města a společnosti Crystalex to potvrdil ředitel sklářského gigantu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Crystalex

Crystalex | Foto: Ivana Schöffelová

Starosta Nového Boru Jaromír Dvořák seznámil vedení Crystalexu se záměrem města postavit novou průmyslovou zónu a také obchodní centrum. Obojí by mělo vyrůst v blízkosti budov Crystalexu. V Novém Boru tak postupně vznikne větší průmyslová a nákupní čtvrť.

Vedení sklářského podniku zase ujistilo starostu, že začátkem nového roku uvede do provozu další linku na výrobu skla. V této souvislosti se podnik chystá provést nábor dalších zaměstnanců, což by podle starosty znamenalo pozitivní trend nejen pro samotnou firmu, ale i pro celý Nový Bor.

Igor Maňour, Šárka Škapiková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme