Problémy se sluchátkovým konektorem u iPhone 7 vyřešíte pomocí vrtačky, radí youtuber

Koupili jste si nový iPhone 7, ale vadí vám, že nemá klasický konektor na sluchátka, jak jste zvyklí? Video na serveru YouTube radí, jak si ho pomocí vrtačky můžete sami vyrobit. Někteří lidé ale videu opravdu uvěřili a nenávratně si tím zničili své drahé přístroje.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový iPhone 7

Nový iPhone 7 | Foto: Apple

Video zveřejnil YouTuber TechRax. Návod vypadá na první pohled jednoduše, dát iPhone do svěráku a v místě, kde na minulých modelech telefonu byl konektor, začít vrtat.

Video už má přes 10 milionů zhlédnutí. Zdá se ale, že někteří diváci nepochopili, že se jedná o žert. V komentářích se proto ozývají naštvaní lidé, kteří si nový telefon nenávratně zničili.

„Táhni k čertu, jakmile jsem začal vrtat, obrazovka mi zčernala a teď nejde odemknout,“ napsal jeden z pobouřených uživatelů.

Podobných a většinou velmi sprostých komentářů je pod videem překvapivě hodně. Pravdou ale zůstává, že chybějící sluchátkový konektor kritizuje řada recenzentů i uživatelů iPhone 7.

Vadí jim mimo jiné i to, že přenos zvuku přes lightning konektor není tak kvalitní jako klasický analogový. V testu to prokázal třeba německý server heise.de.

Apple představil zbrusu nový iPhone 7, konkurovat mu bude LG V20

Číst článek

Poslouchat hudbu a nabíjet telefon zároveň pak jde jen přes speciální adaptér, nebo dokovací stanici, které si musí uživatelé zvlášť dokoupit.

Vojtěch Koval Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme