Česká fotbalová „20" remizovala s Brazílií

Česká fotbalová reprezentace do dvaceti let se rozešla ve druhém utkání základní skupiny mistrovství světa s Brazílií smírně 0:0. Po úvodní výhře nad Austrálií, a vlivem vývoje v dalších skupinách, už má tak výběr Jakuba Dovalila jistý postup do osmifinále.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Čelůstkovo autové vhazování - CZE-BRA 0:0

Čelůstkovo autové vhazování - CZE-BRA 0:0 | Foto: Jan Kaliba | Zdroj: Český rozhlas

Zápas Česka s Brazílií příliš pohledný fotbal nenabídl. Češi se soustředili především na obranu, na kterou jejich soupeř nedokázal i přes optickou herní převahu najít účinný recept.

Největší šance si obě mužstva vypracovala až ve druhém poločase. V 60. minutě otřel svou střelu o břevno Brazilec Alex, v 87. minutě pálil slabě ze slibné pozice Čech Vošahlík. Utkání tak skončilo v egyptském Port Saídu bezbrankovou remízou.

Přehrát

00:00 / 00:00

CZE-BRA 0:0 - fotbalové MS "20"

Skupina E:

Kostarika - Austrálie 3:0

Brazílie - Česká republika 0:0

Brazílie: Rafael - Douglas, Dalton, Rafael Toloi, Diogo - Teixeira, Maylson, Souza - Alan Kardec (64. Maicon), Giuliano, Paulo Henrique (68. Douglas Costa). Trenér: Rogerio.

ČR: Vaclík - Čelůstka, Hošek, Mazuch, Heidenreich - Řezník, Mareček - Wojnar (69. Vácha), Morávek, Fabián - Pekhart (28. Vošahlík). Trenér: Dovalil.

Jan Kaliba, Mirko Vasič Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme