Pražské silvestrovské oslavy ohlídají dvě stovky policistů

Přes dvě stovky policistů dohlédnou na klidný průběh silvestrovských oslav v centru metropole. Strážníci se mimo jiné zaměří i na kapesní zloděje a používaní nedovolené pyrotechniky.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nový rok

Nový rok | Foto: Fotobanka stock.xchng

Přítomni budou i hasiči a zdravotníci. Těm bude jako každoročně pomáhat speciální kamion Golem. Nejvíc hlídané bude Staroměstské náměstí, kde se odehraje hlavní program oslav.

Přehrát

00:00 / 00:00

Řditel odboru krizového řízení pražského magistrátu Petr Beran

Od šestnácti hodin nebudou smět automobily na Václavské náměstí. Další informace Radiožurnálu řekl ředitel odboru krizového řízení pražského magistrátu Petr Beran.

„O Karlův most se bude starat městská policie. Protože každoročně je několik odvážlivců a otužilců, kteří skáčou do Vltavy, tak budou na Vltavě k dispozici dva čluny, které v případě neuvážených skoků jim případně poskytnou první pomoc a vytáhnou je na břeh.“

„Celou situaci bude monitorovat pracovní skupina, kde budou zástupci Policie České republiky, městské policie, záchranky, hasičů. Koordinaci má odbor krizového řízení,“ připomněl Beran.

Milan Kopp, Martina Spěváčková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme