Kouč Uhrin končí ve Slavii. Vedení klubu odvolalo i sportovního ředitele Jinocha

Fotbalová Slavia Praha je po čtyřech odehraných zápasech nového ligového ročníku bez trenéra. Vedení klubu v pondělí kvůli neuspokojivým výsledkům odvolalo Dušana Uhrina mladšího. Kromě něj v Edenu končí také dosavadní sportovní ředitel sešívaných Josef Jinoch.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Dušan Uhrin mladší po roce končí ve Slavii

Dušan Uhrin mladší po roce končí ve Slavii | Zdroj: ČTK

Jedno vítězství, dvě remízy, jedna porážka a neúspěšný pokus o postup do základní skupiny Evropské ligy.

Po takových výsledcích v úvodu nové sezony ukončilo vedení pražské Slavie spolupráci s trenérem Uhrinem, který tým vedl od loňského června.

Definitivně přišel Dušan Uhrin mladší o podporu vedení včera po prohře 1:3 s Plzní. „Hodnotí se mi to špatně, protože jsme byli hodně pasivní v tomto utkání. Až na některé příležitosti, v první a druhé půli jednu, jsme si nevytvářeli v podstatě žádné šance. Soupeř na nás zatlačil a nedostali jsme se do hry,“ komentoval Dušan Uhrin mladší.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fotbalová Slavia Praha je po čtyřech ligových zápasech bez trenéra

„Jsme mimořádně nespokojeni s přístupem některých hráčů. Za klub, jako je Slavia, se hraje se srdcem a nasazením, což se v řadě zápasů nestalo. Od nového realizačního týmu proto očekáváme razantní změny jak v herním projevu, tak v přístupu hráčů,” prohlásil pro oficiální web sešívaných předseda představenstva Jaroslav Tvrdík.

Uhrin skončil i v představenstvu, do něhož byl jmenován koncem května. V klubu už není místo ani pro sportovního ředitele Josefa Jinocha, kterého Slavia rovněž odvolala.

Jméno nového kouče sešívaných by podle vyjádření vedení mělo být oznámeno v nejbližší době. Generální ředitel Martin Krob už jedná s vytipovanými kandidáty.

Radek Šamša Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme