Ibrahimović bude od nové sezony působit v Manchesteru United

Švédský fotbalista Zlatan Ibrahimović bude po konci angažmá v Paris St. Germain od příští sezony působit v Manchesteru United. Čtyřiatřicetiletý útočník informoval o příchodu do slavného anglického klubu prostřednictvím svých účtů na sociálních sítích.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Zlatan Ibrahimović

Fotbalista Zlatan Ibrahimović | Zdroj: Reuters

„Přišel čas, aby to svět věděl. Mou další destinací bude Manchester United,“ oznámil dnes Ibrahimović, který před pár dny po vypadnutí Švédů ve skupině evropského šampionátu ve Francii ukončil reprezentační kariéru. Klub zatím jeho příchod nekomentoval.

Hráč s balkánskými kořeny, který je považován za jednoho z nejlepších útočníků na světě, hledal nové angažmá po konci v Paris St. Germain. Ve francouzském celku strávil čtyři roky a dovedl ho ke čtyřem titulům, navíc se třikrát stal nejlepším kanonýrem tamní ligy. Je také historicky nejlepším střelcem PSG.

Bývalý útočník Malmö, Ajaxu Amsterodam, Juventusu Turín, Interu a AC Milán a Barcelony by měl Manchesteru spolu s novým koučem Josém Mourinhem pomoci k návratu na nejvyšší příčky Premier League, protože slavný celek v posledních třech sezonách skončil až sedmý, čtvrtý a pátý.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme