Hodně štěstí doma! Rosickému k návratu gratuloval i německý reprezentant Özil

Dlouho očekávané se stalo skutečností. Tomáš Rosický se na dva roky upsal Spartě Praha, tedy organizaci, která ho pro velký fotbal vychovala. Největší ligový přestup posledních měsíců rezonoval nejen mezi českými fanoušky, ale i v zahraničních médiích. A hodně štěstí popřál svému kamarádovi i fotbalista světové extratřídy.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Rosický měl ze svého prvního gólu v Premiere League v sezoně velkou radost

Tomáš Rosický měl ze svého prvního gólu v Premiere League v sezoně velkou radost | Zdroj: Reuters

Strávili spolu tři roky v londýnském Arsenalu. Za tu dobu se z nich stali velcí přátelé. Teď se kapitán české reprezentace Tomáš Rosický vrací do rodné vlasti a německý reprezentant Mesut Özil mu přeje vše nejlepší v novém působišti.

Rosický v Londýně prakticky po celou dobu svého působiště trpěl na zranění a zdravotní potíže si s sebou přináší na Letnou. Na mistrovství Evropy si natáhnul zadní stehenní sval a v novém působišti ani v reprezentaci do zápasu ještě nezasáhne.

Tomáš Rosický byl mezi fanoušky i činovníky Arsenalu velice oblíbený pro svou skromnost a přímočarost, kterou ukazoval nejen v životě, ale i na hřišti.

Archivní fotku z doby, kdy Rosický hrál za Spartu, zveřejnila na svém twitteru i německá UEFA.

Stanislav Zbyněk Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme