Přátelé a příbuzní se loučí s Michaelem Jacksonem

Na hřbitově Forest Lawn v Glendale nedaleko Los Angeles se s "králem popu" Michaelem Jacksonem loučí jeho příbuzní a nejbližší přátelé. Pohřeb měl podle původních plánů začít při západu slunce, ale Jacksonovi rodiče a děti přijeli teprve po setmění.

Tento článek je více než rok starý.

Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Jackson: CD Blood On The DanceFloor / History In The Mix (1997)

Michael Jackson: CD Blood On The DanceFloor / History In The Mix (1997)

Na obřad, který má trvat asi hodinu, nemají přístup novináři. Televize přenášely příjezd smutečních hostů na hřbitov, ale když před mauzoleum dorazil vůz se zpěvákovou rakví, byl přenos přerušen.

Fanoušci a paparazziové se blízko nedostali. Bylo vyhrazeno 250 sedadel pro nejbližší příbuzné a přátele. Mezi nimi je například Elizabeth Taylorová. Pro reportéry a televizní a filmové štáby bylo vydáno pouze 435 vstupenek. Všichni tito reportéři i televizní kamery jsou za barikádami, dost vzdáleni od příbuzných.

Michael Jackson zemřel 25. června v Kalifornii. Padesátiletého zpěváka našli v jeho domě v Los Angeles přivolaní záchranáři. Za mrtvého byl prohlášený po převozu do nemocnice.

Jackson po celém světě prodal tři čtvrtě miliardy nahrávek. V poslední době ho ale pronásledovaly skandály a finanční potíže. Smrt ho zastihla v době, kdy se připravoval na nové turné.

Silvie Třeslínová, Alice Kottová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme