‚Doufám, že fanoušci nejsou zklamaní.‘ Ledeckou další 4. místo těší. Popsala, kde udělala chybu

Lyžařka Ester Ledecká skončila ve sjezdu na mistrovství světa čtvrtá. Po superobřím slalomu obsadila stejnou příčku v Cortině d'Ampezzo také ve své druhé hlavní disciplíně. Trochu zklamaně pak přihlížela předávání trofejí těm nejlepším. V cíli se pak v rozhovoru pro Radiožurnál popsala své dojmy.

Cortina d'Ampezzo Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ester Ledecká.

Ester Ledecká | Foto: Leonhard Foeger | Zdroj: Reuters

V superobřím slalomu to bylo o šest setin, ve sjezdu o sedm setin sekundy. Jak to berete, že jste znovu čtvrtá?
Je to sport, bude bramboračka k večeři. Kluci italský zase říkají, že je to plechová medaile, tak já nevím.

Přehrát

00:00 / 00:00

Poslechněte si rozhovor s Ester Ledeckou po dalším 4. místě z mistrovství světa v alpském lyžování

Podle mezičasu jste se většinu trati přetahovala s vítěznou Švýcarkou Corrine Suterovou o zlatou medaili, ale v cíli jste nakonec měla výraznější ztrátu. Jak si to vysvětlujete?
Nevím, budeme to muset ještě zanalyzovat. Já o těch mezičasech ani nevím, ještě jsme se o tom nebavili, jen jsme řešili, že jsem hodně ztratila dole. Nicméně si myslím, že jsem pořád jela trochu víc napřímo a nestihla jsem se na ten skok připravit, jak jsem měla. Tam mě to rozhodilo a ztratila jsem rychlost. Stane se, je to jedna jízda a dala jsem do toho všechno.

Jaký máte pocit ze druhého čtvrtého místa na mistrovství světa?
Skvělý. Jsem hrozně ráda, že tady můžu být, mezi nejlepšíma na světě a že můžu jezdit tyhle nejtěžší tratě, co pro holky jsou. Není to medaile, ale je to skvělý umístění a jsem ráda, že se držím špičky a patřím mezi ně. Doufám, že fanoušci nejsou zklamaní a doufám, že jim udělám radost lepšími výsledky.

Martin Charvát Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme