Strýcová otočila zápas s Gavrilovovou a zahraje si v Torontu osmifinále

Tenistka Barbora Strýcová postoupila na turnaji v Torontu do osmifinále. Australanku Dariu Gavrilovovou porazila ve třech setech 4:6, 7:6 a 6:3.

Toronto Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Strýcová postupuje v Torontu do osmifinále.

Barbora Strýcová postupuje v Torontu do osmifinále. | Zdroj: Reuters

Strýcová vstoupila do prvního setu ztraceným podáním, díky dvěma brejkům se potom ale dostala do vedení. Gavrilovová si vzala podání zpět a za stavu 5:4 získala vítězný brejk, když proměnila třetí setbol.

Ve druhé sadě Strýcová prohrávala dokonce 1:4, česká tenistka ale opět srovnala a o vítězství rozhodla v tie-breaku. Ve třetím setu se více dařilo Strýcové, která se díky brejku dostala do vedení 4:2. Vzápětí sice sama ztratila servis, ale vyrovnání soupeřce nepovolila. Znovu získala její podání a následně zvítězila 6:3.

V osmifinále si Strýcová zahraje buď se světovou dvojkou a obhájkyní titulu Simonou Halepovou z Rumunska, nebo Magdalenou Rybárikovou ze Slovenska. Ve třech vzájemných zápasech neuhrála Strýcová s Halepovou ani set, s Rybárikovou zvítězila dvakrát ze tří utkání.

nis Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme