Lehečka překvapivě vypadl ve Stockholmu v 1. kole. Stejně jako Macháč nestačil na Chorvata Prižmiće

Tenista Jiří Lehečka překvapivě vypadl na turnaji ve Stockholmu hned v prvním kole po porážce 3:6, 5:7 s osmnáctiletým Chorvatem Dinem Prižmićem. Česká jednička utrpěla na ATP Tour třetí porážku za sebou.

Stockholm Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jiří Lehečka

Jiří Lehečka | Zdroj: Profimedia

Jednadvacetiletý Lehečka nepotvrdil roli nasazené šestky a se soupeřem z kvalifikace prohrál za hodinu a tři čtvrtě. Třicátý tenista žebříčku se dostal proti 165. hráči světa pouze k jednomu brejkbolu, který proměnil, sám však ztratil servis třikrát.

Tenistka Bouzková získala v Pekingu titul ve čtyřhře, Lehečka ztroskotal při své premiéře na Masters

Číst článek

Od úspěšného daviscupového turnaje ve Valencii, kde vyhrál všechny tři dvouhry, se Lehečkovi na okruhu ATP příliš nedaří. Uspěl pouze v 1. kole v Astaně, následující zápas prohrál a vypadl také v úvodu Masters v Šanghaji.

Prižmić porazil druhého českého tenistu za sebou, v neděli v rozhodujícím kvalifikačním kole zdolal Tomáše Macháče. Ten si nakonec hlavní soutěž ve Stockholmu zahraje: jako „lucky loser“ se dostal do pavouka místo nasazené čtyřky Alejandra Davidoviche ze Španělska, navíc rovnou do druhého kola.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme