I běhání ve tmě má smysl. Blíží se noční běh pro Světlušku Nadačního fondu Českého rozhlasu

Už ve čtvrtek 25. dubna se Světluška, projekt Nadačního fondu Českého rozhlasu, chystá na další Noční běh. Prahu rozsvítí běžci ve 21 hodin, kdy vyběhnou z Výstaviště.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Noční běh pro Světlušku

Noční běh pro Světlušku | Zdroj: Světluška

Registrace závodníků bude na místě probíhat už od 18.30. Běžci si mohou vybrat ze dvou tras, připraven je malý 2,8 kilometru dlouhý okruh, ale i delší 4,5 kilometrový okruh.

Světluška pro letošní kampaň zvolila motto A jak to vidíš ty?. Upozornit chce na problematiku zrakového postižení a zároveň vybídnout běžce k účasti na bězích.

Tematicky doplní událost i doprovodný program, v rámci kterého se budou účastníci moci těšit například na zrakovou prevenci nebo masáže od nevidomých a slabozrakých masérů. O hudební doprovod se postará zpěvačka Tereza Mašková.

Součástí 500 korunové vstupenky bude pro každého účastníka sportovní vak v kombinaci buď s čelenkou, nebo čelovkou. Registrace na běhy jsou spuštěny na www.behprosvetlusku.cz.

rej, Radiožurnál Sport Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme