Calgary má šest covid pozitivních hokejistů. Duely s Chicagem, Nashvillem a Torontem liga odložila

Utkání NHL mezi Chicagem a Calgary bylo kvůli vypuknutí koronavirové nákazy u šesti hráčů a jednoho člena realizačního týmu Flames odloženo. Vedení NHL v pondělí oznámilo, že hokejistům Calgary byly kromě duelu s Chicagem odloženy další dva zápasy proti Nashvillu a Torontu.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Daniel Vladař a Noah Hanifin z Calgary

Daniel Vladař a Noah Hanifin z Calgary | Foto: Ed Mulholland | Zdroj: Reuters

Podle posledních informací byli na covidový protokol umístěni útočníci Elias Lindholm, Andrew Mangiapane, Brad Richardson a Adam Růžička, obránci Christopher Tanev s Nikitou Zadorovem a jeden z členů trenérského štábu.

Nečas svým sedmým letošním gólem prohru Caroliny neodvrátil, Nashville zvítězil popáté v řadě

Číst článek

„Všem pozitivně testovaným se prozatím daří dobře, jsou asymptomatičtí. Doufám, že všichni vydrží zdraví. Nedělám si obavy pouze o hráče, ale i o jejich rodiny, se kterými samozřejmě byli v kontaktu,“ řekl pro deník Calgary Sun generální manažer Flames Brad Treliving.

Vedení Calgary kvůli omezení šíření viru až do odvolání uzavřelo tréninkové centrum. Nejbližší duel by Flames měli odehrát v sobotu proti Columbusu. Data odložených zápasů prozatím nebyla stanovena.

Vedení NHL v dosavadním průběhu sezony odložilo kvůli koronaviru osm zápasů. V předchozím zkráceném ročníku bylo přesunuto na jiný termín 55 utkání.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme