Souboj Ronalda s Messim nebude. Opravný los proti sobě postavil Paris St. Germain a Real Madrid

Losování osmifinále fotbalové Ligy mistrů UEFA se kvůli technickým chybám podařilo až napodruhé. Tentokrát fanoušky naláká na souboj Paris St. Germain s Realem Madrid. Atlético Madrid vyzve Manchester United.

Aktualizováno Nyon (Švýcarsko) (Aktualizováno: 14:43 13. 12. 2021) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Lionel Messi.

Lionel Messi. | Foto: Benoit Tessier | Zdroj: Reuters

Na souboj dvou nejlepších střelců soutěže Lionela Messiho a Cristiana Ronalda nakonec nedojde. Opravný los místo toho naservíroval šlágr mezi francouzským mistrem Paris St. Germain a historicky nejúspěšnějším klubem Ligy mistrů Realem Madrid.

Speciální utkání to bude pro hvězdného útočníka Pařížanů Lionela Messiho, který strávil většinu kariéry v týmu úhlavního madridského rivala Barcelony. Argentinský fotbalista nastřílel Realu 26 soutěžních gólů.

Slavia v rámci Evropské konferenční ligy narazí na turecké Fenerbahce, Spartu čeká Partizan Bělehrad

Číst článek

Chelsea, která titul obhajuje, narazila na Lille. Anglickému týmu se proti francouzským soupeřům daří, ovládl poslední čtyři pohárové konfrontace, včetně dvou proti Lille ve skupině před dvěma lety. Tehdy "Blues" dvakrát zvítězili 2:1.

Finalistovi posledního ročníku Manchesteru City stojí v cestě za prvním triumfem portugalský celek Sporting Lisabon. Německý velkoklub Bayern Mnichov vyzve souseda z Rakouska Salcburk. 

Technická chyba

Los musel být opakován. Unie evropských fotbalových asociací UEFA uvedla, že při prvním losu ve švýcarském Nyonu došlo k technickým chybám.

„Kvůli technickým problémům se softwarem od externího dodavatele instruujícím losující, které týmy spolu mohou hrát, došlo k technické chybě. Kvůli tomu je los neplatný a celý se provede znovu,“ uvedla UEFA v prohlášení.

Villarreal původně dostal Manchester United, s nímž se ale nemohl v osmifinále utkat, protože už s ním hrál ve skupině. Posléze byl španělskému týmu nalosován jiný manchesterský tým City a United později dostali za soupeře Paris St. Germain.

Úvodní zápasy se budou hrát 15., 16., 22. a 23. února, odvety jsou na programu 8., 9., 15. a 16. března. Finále Ligy mistrů se uskuteční 28. května v Petrohradu.

Kompletní los osmifinále Ligy mistrů:

apr, ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme