Utkání Slovácka v Konferenční lize o den odložila mlha, změna programu komplikuje i domácí soutěž

Zápas fotbalové Evropské konferenční ligy Slovácko - Kolín nad Rýnem se ve čtvrtek neodehraje. Duel 5. kola skupiny D byl po dvojím posunutí výkopu kvůli silné mlze nejprve zahájen, ale po necelých sedmi minutách hry definitivně odložen. Nový termín výkopu je v pátek ve 13.00.

Uherské Hradiště (Aktualizováno: 21:33 27. 10. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Stadion Slovácka pohltila mlha a utkání Konferenční ligy tak muselo být odloženo

Stadion Slovácka pohltila mlha a utkání Konferenční ligy tak muselo být odloženo | Zdroj: Reuters

Původně se mělo v Uherském Hradišti začít hrát v 18.45. Krátce před tím gruzínské trio sudích nejprve posunulo začátek o půl hodiny na 19.15 a poté o 45 minut na 20.00.

Due to adverse weather conditions, the referee, after consultation with both teams, the UEFA Delegate, and the relevant local authorities, has decided to suspend the match between 1. FC Slovácko and 1. FC Köln until 13:00 CET tomorrow (28/10), continuing from 07'01

20:45 – 27. 10. 2022

23 90

Před osmou hodinou se počasí na chvíli umoudřilo, mlha se zvedla, a proto dali sudí pokyn ke hře. V 7. minutě ale hru znovu přerušili, neboť mlha se na stadion vrátila, a odebrali se do útrob stadionu na poradu s delegátem utkání.

Po něm zápas pro čtvrtek definitivně ukončili a stanovili náhradní termín na pátek hodinu po poledni.

Slovácko má před sebou poslední domácí zápas ve skupině a k udržení šance na postup potřebuje bodovat.

Zásah přírody

Slovácký stadion je z hlediska meteorologických vlivů „zakletý“. V květnu se zde mělo odehrát finále MOL Cupu proti Spartě, ale duel byl kvůli předzápasové průtrži mračen a silně podmáčenému terénu posunut o 14 dní.

Pro oba týmy je odklad komplikací. Kolínský klub měl v plánu ihned po zápase letět domů a musí hledat narychlo ubytování. Slovácko pak musí společně s LFA řešit termín ligového duelu na Spartě, který byl v plánu v neděli.

Tým z Uherského Hradiště už příští čtvrtek čeká poslední zápas skupiny Evropské konferenční ligy v Bělehradě.

Odložení i v lize

Nedělní zápas 14. kola fotbalové ligy Sparta - Slovácko byl odložen. Důvodem je páteční dohrávka utkání Konferenční ligy mezi celkem z Uherského Hradiště a Kolínem nad Rýnem, které se dnes nedohrálo kvůli mlze.

Vedení Fortuna ligy o odložení zápasu Sparty se Slováckem informovalo na sociálních sítích s tím, že s oběma kluby jedná o náhradním termínu. Ten by měl být podle twitteru letenského klubu znám v pátek.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme