VIDEO: Možná přijde i vánoční pásovec. Přátelé zavzpomínají na seriál ve speciální epizodě

Zase spolu. Takový název dostala speciální epizoda populárního amerického sitcomu Přátelé, která slibuje návrat k ikonickým momentům jeho desetiletého života. Herci Jennifer Anistonová, Courteney Coxová, Lisa Kudrowová, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer v ní mimo jiné usednou i na známý gauč kavárny Central Perk, aby zavzpomínali na natáčení komediálního fenoménu, který jim přinesl slávu. Přátelé: Zase spolu uvede HBO GO 27. května.

Central Perk Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Celkem deset řad sitcomu Přátelé sledovalo životy skupiny šesti kamarádů žijících v New Yorku: sourozenců Rosse (Schwimmer) a Moniky Gellerových (Coxová) a jejich přátel Chandlera Binga (Perry), Phoebe Bufetové (Kudrowová), Joeyho Tribbianiho (LeBlanc) a Rachel Greenové (Anistonová).

Ve speciální epizodě doplní šestici herců několik zvláštních hostů, jmenovitě třeba fotbalista David Beckham, zpěváci Justin Bieber a Lady Gaga, herci Tom Selleck a Reese Witherspoonová (mimo jiné představitelé epizodních rolí v Přátelích) nebo lidskoprávní aktivistka Malála Júsufzajová.

Jak ukazuje zveřejněný trailer, řeč dojde i na debatu kolem toho, jak to bylo s pauzou Rosse a Rachel, Perry s LeBlancem znovu vyzkouší polohovatelná křesla a Maggie Wheelerová zopakuje hlášku své postavy Janice: „O. Můj. Bože.“ Chybět nebude ani vánoční pásovec nebo Racheliny růžové šaty pro družičku.

Seriál se vysílal mezi lety 1994 a 2004. Během té doby se stihl stát fenoménem. Jeho poslední epizodu na stanici NBC sledovalo jen v USA 52 milionů diváků. Dodnes se těší oblibě v programech a nabídce televizních stanic a streamovacích služeb. 

Po 17 letech se vrací naši oblíbení Přátelé! Sledujte speciál Přátelé: Zase spolu již 27. května na #HBOGO

09:32 – 21. 05. 2021

2 24

kro Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme