Zpěváka Chrise Browna v Paříži propustili z vazby, obvinění ze znásilnění je podle něj falešné

Pařížská policie v úterý propustila z vazby amerického zpěváka Chrise Browna, na nějž jedna mladá žena podala trestní oznámení pro znásilnění. Zpěvák byl ve francouzské metropoli zatčen v pondělí. Prokuratura v úterý podle agentury AFP uvedla, že Brown v tuto chvíli nebude trestně stíhán a že vyšetřování pokračuje. Zpěvákův právník AFP řekl, že jeho klient trvá na své nevině a že podal trestní oznámení pro pomluvu.

Paříž (Aktualizováno: 23:01 22. 1. 2019) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Chris Brown

Chris Brown | Zdroj: Wikimedia Commons | CC BY 2.0,©

Sám zpěvák na svém instagramu krátce po propuštění mimo jiné napsal, že obvinění je falešné. Žena tvrdí, že ji Brown znásilnil ve svém apartmá v hotelu Le Mandarin Oriental v noci z 15. na 16. ledna. Tam ji údajně odvedl poté, co se seznámili v klubu Le Crystal poblíž Champs-Elysée. Zneužili ji prý i jeden ze zpěvákových přátel a Brownův tělesný strážce.

Vyhazov pro oběť znásilnění. Z ruského ministerstva propustili policistku i svědkyni násilí

Číst článek

Společně s americkou hvězdou byly v pondělí zadrženy další dvě osoby, podle AFP byl jedním z těchto dvou zadržených právě zpěvákův tělesný strážce. Oba tito zatčení byli v úterý rovněž propuštěni.

Napadení Rihanny

Brown se do problémů se zákonem dostává již poněkolikáté. V roce 2009 se přiznal k napadení bývalé přítelkyně, popové hvězdy Rihanny, za což mu byl vyměřen pětiletý podmínečný trest. Kvůli porušení podmínky pak strávil rok ve vězení. V roce 2013 zase napadl jednoho fanouška a byl odsouzen k pokutě a dvěma dnům vězení.

V létě 2016 zpěváka obvinila z napadení modelka Baylee Curranová. Brown na ni prý ve svém domě v rámci osobního sporu namířil zbraň. Zpěvák nařčení odmítl a následně byl propuštěn na kauci 250 tisícdolarů (přes 5,5 milionu korun).

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme