Zpěvačka Adele chystá na září nové album. Její čtvrtá deska vyjde po pěti letech

Jednatřicetiletá britská popová zpěvačka Adele oznámila, že v září vydá očekávané čtvrté album. Informoval o tom v úterý britský deník The Sun. Poslední album Adele vyšlo už před pěti lety. Název nové desky popová hvězda neprozradila.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Zpěvačka Adele na předávání hudebních cen Grammy

Zpěvačka Adele na předávání hudebních cen Grammy | Foto: Mario Anzuoni | Zdroj: Reuters

Adele podle deníku The Sun ohlásila nové album v londýnské restauraci The Mason's Arms při oslavě svatby kamarádky Laury Dockrillové. „Očekávejte mé album v září,“ halasně oznámila svatebčanům na víkendové hostině.

Nový Bond už má titulní píseň. Pusťte si skladbu k filmu Není čas zemřít od Billie Eilish

Číst článek

Adele, která výrazně zhubla, na akci společně s 33letou nevěstou i zazpívala. Sama zhruba před rokem oznámila rozchod s manželem Simonem Koneckým, s nímž má syna.

Na svatbě Dockrillové a kytaristy kapely The Maccabees Huga Whitea Adele zazpívala své písně Rolling In The Deep a Candi Staton's Young Hearts Run Free.

Podle deníku The Sun to bylo poprvé od dvou vyprodaných koncertů ve Wembley v červnu 2017, co byla spatřena při zpívání některého ze svých songů.

Adele naposledy vydala album v roce 2015. Kolekce s názvem 25 obsahovala i hity jako Hello a When We Were Young. Nejúspěšnější však byla její druhá deska 21, která je dosud nejprodávanějším albem 21. století. Prodalo se ho více než 25 milionů kopií.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme