Kromě veletrhů i kulturní akce. Společnost ABF převzala Inchebu, která vlastní výstaviště v Holešovicích

Společnost ABF převzala firmu Incheba Expo Praha, která organizuje veletrhy na pražském výstavišti v Holešovicích. ABF, která vlastní výstaviště v Letňanech, chce v Holešovicích vedle veletrhů pořádat i kulturní akce. Sdělila to v úterý Nicole Mertinová ze skupiny SPGroup podnikatele Pavla Sehnala, která ABF vlastní.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Průmyslový palác Výstaviště Praha Holešovice

Průmyslový palác Výstaviště Praha Holešovice | Foto: Khalil Baalbaki | Zdroj: Český rozhlas

Na pražském Výstavišti začíná Svět knihy. Čestným hostem je stát Izrael, výročí slaví Rychlé šípy

Číst článek

ABF patří mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v ČR. Od akvizice si podle Mertinové slibuje mimo jiné rozšíření spolupráce s hlavním městem.

„Praha by se měla zařadit mezi silná evropská města s bohatým veletržním programem a naše akvizice společnosti Incheba Expo Praha a její budoucí rozvoj by k tomu měly napomoci,“ uvedl předseda představenstva ABF Sehnal.

ABF několik let provozuje Pražský veletržní areál (PVA) v Letňanech. V Holešovicích pod ní nově přechází skupina veletrhů včetně dvou největších Holiday World a Pragodent.

Všechny plánované veletrhy v Holešovicích se pod novým majitelem uskuteční v původních termínech, doplnila Mertinová.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme